Søk blant leverandørane i katalogen:
Etater (8)
Maskinentreprenør (19)
Organisasjonar (8)
Tenester (63)
Tidsskrift (7)
Utstyr (96)

HOBAS Scandinavia

1411 Kolbotn
Besøksadresse:
Epost: richard.hansson@hobas.se
Faks: 66995632
Kontaktperson: Richard Hansson
Webside: www.hobas.com

leverandør av komplette rørløsninger i GRP (Glassfiber Reinforced Polyester); DN 150-2500mm

HOBAS Scandinavia leverer komplette rørgater; fra intak til turbin, over hele Norden.
HOBAS GRP rørprodukter er helt korrosjonsbestandige, i prinsippet vedlikeholdsfrie, har en positiv strømmningsbilde og er bestandigt mot trykkvekslinger. Rørens lave vekt i kombinasjon med 6 meters rørlengde gjør transport, håndtering og montering enkelt. FWC-muffen kommer ferdigmontert på røret og sikrer et tett rørsystem.
HOBAS Scandinavia er del i HOBAS Group som leverer rørprodukter over hele verlden til vann, avløp, kraftverk og industri. Gjennom en omfattende produktportefølje og kompetance er vi en betydelig og langsiktig samarbeidspartner. Vi tillbjuder hydrauliske berekningar og rådgivning om rørprosjekt i mark og på fundamenter.
HOBAS rørprodukter har dokumentered lang levetid med minimalt energitap. Egenskaper som gir ditt prosjekt god totaløkonomi!

Logo, Stor overskrift og klikkbar link kostar kr 100,- pr mnd + mva.
Ta kontakt med nettsideansvarleg Mikkel Aanderaa på mikkel@rlink.no