Sande vedgår løftebrudd

NRK Sogn og Fjordane har et oppslag om at Erling Sande innrømmer løftebruddet

[LINK]

Lagt ut 03/06-2010

Bjørn Lødemel sier i samme artikkel at han aldri har opplevd maken, og han mener regjeringen opptrer umoralsk. Småkraftforeninga forventer en rekke slike reaksjoner og er selvfølgelig enig i at denne saka levner regjeringen særs liten ære og troverdighet. Utfallet av voteringen var ikke særlig spennede, men alle som var på Stortinget i dag, fikk se et presset Senterparti som nok ikke er spesielt komfortabel med at selv deres egne kjernevelgere og tillitsvalgte vender dem ryggen. Det er underlig at Senterpartiet velger å pine seg selv på denne måten i flere år til. Det er en stund til 2012 og saken vil på ingen måte bli glemt, noe som blant annet Småkraftforeninga vil være en garantist for. Se link for mer info.