Energi- og vassdragsjuss

Foreleser Kjell Haagensen
Det er mulig å øke egen kompetanse om energi- og vassdragsjuss på en effektiv måte.

[LINK]

Lagt ut 24/06-2010

Nemlig ved å ta kurset Energi- og vassdragsjuss som arrangeres årlig av MQ-Consult. Kurset tar for seg relevante forhold som eiendomsretten til vassdrag, eiendomsgrenser i vassdrag, utbyggingsrett, konsesjonsjus, forurensning, vannkvalitet mv. Kurset passer alle som ønsker å øke sin egen kompetanse det være seg grunneiere, utbyggere, rådgivere - generelt alle som arbeider med kraft og kraftutbygginger i vassdrag. Årets kurs er nettopp avsluttet, men nytt kurs starter opp på nyåret og avsluttes med en frivillig eksamen i mai. Kurset består en en innledende del med tre hjemmeoppgaver før kurset avsluttes med en 5 dagers samling med forelesere (og eksamen) i mai. Foreleserne er forøvrig fra øverste hylle med kompetanse på internasjonalt nivå. Anbefales! Se link til kursets hjemmeside.