Per Rune Henriksen ny statssekretær

I Statsråd fredag 3. september ble hordalendingen Per Rune Henriksen (Ap) utnevnt til ny statssekretær i Olje- og energidepartementet. Småkraftforeninga gratulerer med utnevnelsen og inviterer til å lære om småkraft.

[LINK]

Av Henrik Glette, daglig leder Småkraftforenings
Lagt ut 05/09-2010

Småkraftforeninga forutsetter at den økte kapasiteten i departementet også innebærer en økt satsning på fornybar kraft, og vil gjerne invitere den nyslåtte statssekretæren til å lære om vekstbransjen småkraft. Statssekretæren er selvsagt velkommen både til å møte foreninga og å se hvordan fornybar energi skapes hos våre medlemmer. Det er en rekke problemstillinger som fremdeles står uløste for bransjen, og vi avventer avklaringer på både grønne sertifikater, grunnrenteskatt, nettilgang og en rekke andre unødvendige hindre for en nødvendig økt satsing på miljøvennlig fornybar kraft.