Riis-Johansen går av

Flere medier melder fredag morgen at Olje- og energiministeren går av i statsråd i dag. Småkraftforeninga håper den nye statsråden betyr en ny giv for energipolitikken.

Lagt ut 04/03-2011

-Det er behov for en ny giv i energipolitikken, sier daglig leder Henrik Glette i Småkraftforeninga. -Det er store forventninger til den nye statsråden. Det meldes at det er Sps Ola Borten-Moe som tar over som statsråd. Dette blir antagelig klart etter statsråd på Slottet i formiddag. Småkraftforeninga vil forsøke å få til et møte med den nye ministeren så snart som mulig. -Det er en rekke saker som må tas tak i med en gang, sier Glette. -Mange saker har blitt liggende alt for lenge, og en rekke saker trenger å ses på med nye øyne. Kanskje forstår den nye ministeren hva det betyr at mer enn 70 kommuner protesterer på løftebruddene fra Riis-Johansen.