kW pluss - Isak kommer - kommer du?

Isak Liland
Hvordan få mer penger ut av småkraften i en tid med lave kraftpriser? Bli med på kW pluss - en nasjonal erfaringskonferanse i Bergen 8. september. Blant foredragsholderne er de kjente småkraftfolkene Isak Liland og Eivind Tvedt. Meld deg på her!

Lagt ut 11/07-2014

For tiden er kraftprisene lave og akkurat nå gir småkraften kanskje ikke den avkastningen man hadde håpet på. Men finnes det måter å tjene penger på som ikke nødvendigvis handler om solgte kilowattimer?

8. september arrangerer Fylkesmannen i Hordaland og Småkraftforeninga kW pluss – en nasjonal erfaringskonferanse lagt til Bergen (se vedlegg). Blant temaene som tas opp er:

• Lokal småindustri med utgangspunkt i småkraft.
  • Reiseliv og opplevelser med utgangspunkt i småkraft.
  • Opprinnelsesgarantier som grunnlag for (mer)inntekter fra et europeisk forbrukermarked og fra utenlandske turister i Norge.
  • Og mye mer!

Arrangementet er en del av et større EU-prosjekt. Prisen på heldagsseminaret er satt til beskjedne 490 kroner inkludert lunch. Les mer i vedlagte dokument.

- Dette er blir et interessant seminar med mange nye innfallsvinkler. Jeg håper mange vil ta seg tid til å delta, sier daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga.

Påmelding her.

Fullstendig program her.