logo
Fornybar verdiskaping

Søk blant 200 leverandørar i

Bransjekatalogen


Finn f.eks:Småkraftforeninga
Nedre Vollgate 9
0158 OSLO
e-post:
post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78


Følg oss på

kW pluss - Isak kommer - kommer du?


Isak Liland
Hvordan få mer penger ut av småkraften i en tid med lave kraftpriser? Bli med på kW pluss - en nasjonal erfaringskonferanse i Bergen 8. september. Blant foredragsholderne er de kjente småkraftfolkene Isak Liland og Eivind Tvedt. Meld deg på her!

Lagt ut 11/07-2014

For tiden er kraftprisene lave og akkurat nå gir småkraften kanskje ikke den avkastningen man hadde håpet på. Men finnes det måter å tjene penger på som ikke nødvendigvis handler om solgte kilowattimer? 

8. september arrangerer Fylkesmannen i Hordaland og Småkraftforeninga kW pluss – en nasjonal erfaringskonferanse lagt til Bergen (se vedlegg). Blant temaene som tas opp er:

  • Lokal småindustri med utgangspunkt i småkraft.
  • Reiseliv og opplevelser med utgangspunkt i småkraft.
  • Opprinnelsesgarantier som grunnlag for (mer)inntekter fra et europeisk forbrukermarked og fra utenlandske turister i Norge.
  • Og mye mer!

Arrangementet er en del av et større EU-prosjekt. Prisen på heldagsseminaret er satt til beskjedne 490 kroner inkludert lunch. Les mer i vedlagte dokument.

- Dette er blir et interessant seminar med mange nye innfallsvinkler. Jeg håper mange vil ta seg tid til å delta, sier daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga. 

Påmelding her.

Fullstendig program her. Kalenderen:
27/09-2018:
Kraft i Vest 2018 på Sandane

18/10-2018:
Norges Energidager i Oslo

18/10-2018:
Elsikkerheits- /FSE-kurs i Sogn og Fjordane

23/10-2018:
Elsikkerheits- /FSE-kurs i Ørsta/ Volda