Ønsker innspill til Energimeldingen

Tord Lien har satt igang arbeidet med en egen stortingsmelding om energipolitikken.
Olje- og energiminister Tord Lien ber om skriftlige innspill til arbeidet med en stortingsmelding om energipolitikken.

Lagt ut 07/10-2014

Det er 16 år siden det sist ble lagt frem en stortingsmelding om energipolitikken. Siden den gang har energimarkedene gjennomgått store endringer.

Regjeringen ønsker å presentere en helhetlig energimelding, hvor energiforsyning, klimautfordringer og næringsutvikling sees i sammenheng. Arbeidet med meldingen ble startet med et innspillsmøte 3. mars 2014, der det var bred deltakelse fra energisektoren og interesseorganisasjoner.

– Vi er opptatt av en fortsatt tett og god dialog og ønsker derfor innspill til arbeidet med energimeldingen, skriver Olje- og energidepartementet i en pressemelding.

Regjeringen er opptatt av at energiressurser forvaltes til beste for samfunnet og fortsatt legger grunnlag for velferd og verdiskaping.

Innspill til arbeidet med stortingsmeldingen kan sendes til energimeldingen@oed.dep.no.