Bytter navn fra Rica til Scandic

– Vi bytter bare hotellkjede. Frokostbufféen vil være like bra som før, lover konferansesjef Bente Knotten. Foto: Trude Nybø, Rica Parken Hotel
Rica Parken blir Scandic Parken, men frokosten består. Det lover ledelsen ved arrangørhotellet for Småkraftdagane 2015 i Ålesund.

Lagt ut 27/01-2015

Scandic har kjøpt hotellkjeden Rica Hotels med 70 hoteller i Sverige og Norge. Scandic er dermed blitt den største hotellkjeden i Norden.
– Fra 10. februar vil vi hete Scandic Parken, forteller konferansesjef Bente Knotten på Rica Parken i Ålesund.
Både Rica Parken Hotel og Rica Hotel Scandinavie får nye navn denne dagen. Dermed vil hotellkjeden ha tre hoteller i Ålesund.  I tillegg til Scandic Ålesund blir hotellfamilien utvidet med Scandic Parken og Scandic Scandinavie.
– Kundene våre vil neppe merke noe annet enn at vi har fått nytt navn. Personalet er det samme – og vi er like blide, sier Bente Knotten.
– Hva med den himmelske frokosten dere er så kjent for? Gjestene synes dere har en fantastisk frokostbuffé.
– Ingen fare. Den beholder vi. Dere skal få minst like god frokost som før, lover konferansesjefen.