Elbilene inntar Småkraftmessa

Bjørn Vågnes, som er salgssjef på Nissan hos Vestlandske Auto, deltar med flere elbiler på Småkraftmessa. Foto: Runar Andersen
I år er elbiler for første gang kommet med på programmet til Småkraftdagane, med en egen sesjon for prøvekjøring. I Ålesund får du mulighet til å sjekke ut de nyeste elbilene på markedet.

Lagt ut 16/02-2015

– Bilutstilling har vi aldri hatt før, selv om småkraftfolket er blant de fremste ambassadørene for fornybar energi. Jeg ser det som helt naturlig at vi promoterer fornybar transport – og demonstrere elektrisk mobilitet i praksis, sier Olav Skeie, som er prosjektleder for Småkraftdagane 2015.

Under Småkraftdagane vil bilbransjen være tilstede med det aller siste på markedet – og det blir også anledning til prøvekjøring.
Vestlandske Auto stiller blant annet med landets suverent mest romslige elbil, den store flerbruksbilen Nissan e-NV200 Evalia. 5-seteren som har en rekkevidde på 17 mil på én lading, kan skilte med et bagasjerom på hele 2.270 liter.

Påmelding til parallellsesjon 3 – prøvekjøring elbil – i 19. mars, må gjøres må gjøres på eget skjema.

Det er kun plass til 48 personer på dette arrangementet. Påmeldingsfristen er 1. mars.
De som melder seg på testkjøring av elbilene får tilbud om felles busstransport direkte konferansehotellet til demo-området på Moa, med avreise rett etter lunsj torsdag 19. mars. Det settes opp buss tilbake til hotellet og flyplassen på Vigra etter at arrangementet er avsluttet.