Utstillerne strømmer til messa

Bilde fra Brødrene Dahls stand på Småkraftmessa 2014. Foto: Mikkel Aanderaa
– Småkraftmessa er virkelig attraktiv – og nå er den i ferd med å fylles opp, forteller Olav Skeie, som er prosjektleder for Småkraftdagane 2015.

Lagt ut 17/02-2015

Fire uker før messa åpner er 44 standplasser allerede bestilt. Ifølge Skeie er det ikke mulig å presse noe særlig mer enn 60 stands inn i utstillerområdet.
– For utstillerne byr Småkraftmessa på en unik mulighet til å få kundene servert på ett brett, og enn så lenge er det fortsatt mulig å melde seg på, sier han.

Vil helst ikke si nei
Prosjektlederen for Småkraftdagane vil motta bestillinger så lenge det er plass. For tildeling av de resterende standplassene er det prinsippet om «først til mølla» som gjelder.
– Det er egentlig ganske fullt allerede og det er i seg selv svært hyggelig, sier Skeie.
Han vil helst slippe å måtte si nei til noen, men han utelukker ikke at det kan bli tilfellet i år.
– Dersom tilstrømningen av utstillere fortsetter som den siste uken blir det nok helt fullt, sier han.

Positivt for kundene
Den store tilstrømingen av utstillere er en kjempegod nyheter for alle som går med planer om å bygge småkraftverk, mener Skeie.
– For den som er byggherre er det veldig praktisk å kunne møte både turbinleverandører, konsulenter, entreprenører og finansfolk på et og samme sted, sier han.