Stor interesse for NVE-dagen

Tilhørerne strømmet til konferansesalen i hopetall allerede fra første foredrag på NVE-dagen. Foto: Steinar Aasen
Allerede fra åpningen tirsdag morgen, var det folksomt i Småkraftfdaganes konferansesal på Scandic Parken Hotel.

Lagt ut 17/03-2015

Ved oppstarte hadde 330 konferansedeltakere meldt sin ankomst til Ålesund. Både Scandic Parken og Scandic Scandinavie er nå fullbooket. Men det er fortsatt ledige rom å oppdrive på andre hotell i Ålesund.

Utflukten tirsdag kveld til Norges tredje eldste kraftverk, på Devoldfabrikken, er også så godt som fullbooket. Etter en kort båttur, som tar deltakerne over fjorden til Langevåg, blir det omvisning på kraftverket og industrimuseet, før gjestene inviteres til koldtbord og underholdning.