15 ganger på dagane

Han deltar i år som utstiller på Småkraftdagane for femtende (!) gang og tror på god fart i småkraften de nærmeste årene. Møt Rune Amundsen, salgssjef i Amiantit Norway AS og mannen bak over 450 rørgater

Lagt ut 25/01-2017

I de næmeste ukene vil vi presentere en del av utstillerne på Småkrafdagane i Stavanger senere i år. Først ut er Amiantit ved det velkjente "rørnavnet" Rune Amundsen.

Hvorfor deltar du på "Småkraftdagane" ?

- Som en god anledning til markedsføring av våre produkter, treffe tidligere kunder, i tillegg etablere eventuelle nye kontakter, kjenne på stemningen i bransjen, fange opp nyheter + signaler om framtiden.

Hvor mange år har du vært med? Er det noen år du husker spesielt godt ?

- Siden starten på Røros 2002, jeg husker spesielt at det var veldig få leverandører tilstede, naturlig nok fordi det var første årsmøte, i tillegg husker jeg historien som ble fortalt da vi satt til bords, historien som ble fortalt het « skademelding fra en murer» fortalt av Olav Skeie.

Hvordan tror du utviklingen i småkraften blir de kommende årene ?

- God fart i noen år framover, men økende konkurranse fra sol, vind, hav. Støtteordninger for vannkraftutbyggere kan forsvinne, lønnsomheten kan falle, og dermed også aktiviteten.

Hva slags produkt / tjenester leverer bedriften du representerer ?

- Vi leverer Flowtite GRP-rør til vannveien, vi har levert mer enn 450 rørgater bare i Norge helt siden tidlig på 70 tallet. Det største vi kan levere er rør med diameter opptil 4 meter.

Meld deg på Småkraftdagane her.

28/03-2017:
Småkraftdagane 2017