Boregjennomslag i Grytendal

Gjennomslag for NGKU og Norhard i Grytendal.
NGK Utbygging og Norhard fikk mandag gjennomslag med den retningsstyrte boringen i Grytendal. Da var godt og vel 555 m boret med diameter på 70 cm, alt utført på nøyaktig en måned. Se video her!

Lagt ut 27/09-2017

Småkraftfprosjektet Grytendal ligger i Bindal kopmmune i Nordland.

- Dette er en milepæl for oss i Norhard, vi har aldri tidligere vært med på at boringen har gått så smertefritt, sier Kjetil Knutsen i Norhard til NGKUs nettsider.

Rune Skjevdal, daglig leder i NGK Utbygging AS, synes dette har gått over all forventning og skryter av Norhard som har stått for jobben. Nå gjenstår opprømming med ei borekrone på 1,5 m i diameter, samt foring av borehullet med stålrør, forteller han.

I tillegg til boring skal det legges rørgate ca. 200 meter ned til kraftstasjon. Fjellbygg AS står for legging av rør, samt arbeidene med kraftstasjon dam og inntak.

Her kan du se video av gjennomslaget.

19/10-2017:
Norges Energidager 2017